Στοιχεία φιλμ

Δημιουργός / Συλλογέας

Περιγραφή
Οικογενειακές στιγμές στο Central Park της Νέας Υόρκης. Τα πλάνα προέρχονται από μια κουρδιστή Revere και πίσω από τον φακό είναι ο πατέρας του συλλογέα, μιας και ο ίδιος δεν ήταν ούτε τεσσάρων ετών.

Παρακολουθούμε τις προσπάθειες ενός μωρού να μπουσουλήσει, από το φιλικό περιβάλλον του της μητέρας του Αθανασόγλου, τα παιχνίδια του μικρού τότε συλλογέα με τον σκύλο, και τη μητέρα του που τους φροντίζει. Ένα παγωτό στο χέρι και μια βόλτα στο μικρό αμαξίδιο μαζί με άλλα παιδιά που το σέρνει ένα πόνι.

Το Central Park βρίσκεται στην καρδιά του Μανχάταν και οι εργασίες για την υλοποίηση ξεκίνησαν το 1857 και ο δε χώρος είναι εξ' ολοκλήρου διαμορφωμένος.

Περιέχει τεχνητές λίμνες, μονοπάτια πεζοπορίας, ζωολογικό κήπο, δυο πίστες πατινάζ, περιοχές με γρασίδι, ζωολογικό κήπο, και αποτελεί όαση για τα μεταναστευτικά πουλιά.

Συντεταγμένες

Πληροφορίες Φιλμ

Κάτοχος
Αθανασόγλου Νικόλαος

Ποιότητα Ψηφιοποίησης
HD (1440x1080)

Ήχος
Όχι

Έγχρωμο
Ναι

Διάρκεια (δευτερόλεπτα)
134

Φορμά
8mm

Περιγραφή δημιουργού


Το φιλμάκι στο Central Park, New York είναι το πρώτο από την σειρά. Ο πατέρας μου είδε σε βιτρίνα την μικρή, κουρδιστή Revere και με πήρε φιλμ στο πάρκο. Τα επόμενα, χρονικά, φιλμ είναι ασπρόμαυρα, δεν έβρισκε έγχρωμα στην Αίγυπτο ο πατέρας μου.
Αθανασόγλου Νικόλαος