Στοιχεία φιλμ

Δημιουργός / Συλλογέας

Περιγραφή
Απόψεις από την οδό Pall Mall E με φόντο την Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων δίπλα από την Εθνική πινακοθήκη και ακολούθως το κτίριο που στεγάζεται η δημόσια υπηρεσία ηλεκτρισμού στην πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου όπου δεσπόζει η Στήλη του Νέλσον.

Λίγα πλάνα από την Αγγλικανική εκκλησία St Martin-in-the-Fields και ο φακός ακολουθεί την πορεία ενός από τα γνωστά σε όλους μας κόκκινα διώροφα λεωφορεία του Λονδίνου, για να συνεχίσει με λήψεις εκ νέου από την Εθνική πινακοθήκη και το άγαλμα του Charles James Napier που κοσμεί την πλατεία.

Το φιλμ συνεχίζεται με συνεχόμενες λήψεις από την πλατεία, τα εμπορικά καταστήματα που την πλαισιώνουν και την κίνηση στους δρόμους από περαστικούς και οχήματα.

Ο φακός αιχμαλωτίζει για άλλη μια φορά την κορινθιακού ρυθμού στήλη του Νέλσον με το άγαλμά του στην κορυφή σε σχέδια του Ουίλιαμ Ρέιλτον, τους τρεις από τους τέσσερις λέοντες του Σερ Έντουιν Λάντσιρ, τα δύο σιντριβάνια, το άγαλμα του Charles I και έναν έφιππο αστυνομικό στο λευκό του άλογο.

Λεπτομέρειες από το κτίριο Horse Guards, της Έφιππης Φρουράς, και τέλος πλάνα από τον γλυπτό διάκοσμο του Old War Office Building έδρα του Τσώρτσιλ κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Συντεταγμένες

Συλλογικά όργανα

Πληροφορίες Φιλμ

Κάτοχος
Χατζηδάκης Γιώργος

Ποιότητα Ψηφιοποίησης
HD (1440x1080)

Ήχος
Όχι

Έγχρωμο
Ναι

Διάρκεια (δευτερόλεπτα)
137

Φορμά
8mm